Skip to main content

Erg hè?

Hits: 307

zaterdag 9 september-2006
Goh, heeft de Amerikaanse regering ons voorgelogen, over die gevangenissen van de CIA.
Nou zeg, kan toch niet, we zijn toch een bondgenoot? Al de zwetende koppen in het Haagse graaien weer naar microfoons om hun kwaadheid over dit gedrag over de kiezers heen te smijten. Want ja, ’t is weer verkiezingstijd en we moeten wat. Nou, dat was niet de eerste leugen van de Amerikaanse regering.
Gisteren verschenen twee rapporten van de Commissie voor de inlichtingendiensten van de Amerikaanse Senaat over de Amerikaanse motieven voor de aanval op Irak (zie hier).
En? Leugens en bedrog, meneer. Niks geen banden tussen Al Quaïda en Saddammeke, niks verbanden tussen 11 september en Irak, niks fouten van de CIA (ze bleken juist wel goed geïnformeerd te zijn). Bush, Cheney, Rumsfeld voerden gewoon uit wat ze van plan waren en feiten waren daarvoor niet relevant.
Kortom, de Amerikaanse regering heeft gelogen, want er moest gewoon oorlog komen in Irak. Interessant is dat de werkgroep die de voorbereiding hiervoor trof, al aan het werk was voor 11 september 2001. Kwam die aanval effe goed uit.
Ben benieuwd wanneer die bezwete koppen in het Haagse nou gaan kletsen over de Nederlandse besluitvorming om deel te nemen aan het Irakavontuur. Zal wel geheim blijven, want daar gaan die bezwete koppen niks over roepen. Erg hè?

Klik hier om uw reactie toe te voegen