Skip to main content

melchers / Kleintje Muurkrant

Hits: 391

woensdag 16 augustus-2006
Afgelopen zondag zat Kleintje Muurkrant in het NOS-journaal van acht uur 's-avonds. Voor ons natuurlijk niks nieuws dat we veroordeeld zijn door de Bossche rechtbank tot het betalen van honderdduizend euro (zie vonnis 19 juli jongstleden), maar blijkbaar voor veel anderen wel want het was weer even lekker druk op onze website.
In het Brabants Dagblad van vanmorgen (zie "Melchers snoert Kleintje Muurkrant de mond") zegt Hans Melchers-advocaat Herman Doeleman dat 't Kleintje die ton euri's moet betalen indien wij ons niet aan de gemaakte afspraken houden. En wij maar denken dat we hierover een zwijgplicht hadden sinds onze "vaststellingsovereenkomst" van afgelopen april...
Wij zijn benieuwd of de NVJ nog van haar plaats komt nu haar voormalige medestander en pleiter Herman Doeleman de zijde van miljonair Hans Melchers heeft gekozen en nogal wat NVJ-leden met giga-claims om de oren slaat (zie melchemie.com). Toen wij een paar maanden geleden namelijk het slachtoffer waren van deze persbreidel liepen ze niet zo hard (zie dit artikel bij Netkwesties).

Klik hier om uw reactie toe te voegen