Skip to main content

De rechterlijke macht en Bas Koole (011)

02 april 2017
Hits: 615

maandag 27 maart-2006
In de overtuiging dat de gisse club van ir. Bas nog even haar aangekondigde website integenstelling.com registreert, zodat ze ongestoord kan reageren op onze halve waarheden, smakken we er nog maar weer eens een interessant mailtje tegenaan. Het had betrekking op een stel deals van 21 december 2004, die alle financiële moeilijkheden rond het Costaricaanse citrusbomenbos moesten oplossen. Quote:

“De overeenkomsten, getekend door ir. Koole, Geurt Roos en Jan Schorsy bij mr. drs. Fokko Aleid Keuning, notaris te Groningen, maakten het mogelijk dat door Bas Koole in een jaar tijd torenhoge hypotheken konden werden opgenomen in Costa Rica.
Overheidsinstanties zijn hier al meer dan een jaar van op de hoogte. De officier van het functioneel parket in Den Haag heeft het waarschijnlijk te druk met andere zaken (Ahold?), want zelfs aan een ontvangstbevestiging van brieven en aangiften komt hij niet toe.
Verantwoordelijke bestuurders van Stichting Vicus hebben wèl de pot met centjes van Vicus (enkele honderdduizenden euro’s) met medeweten van de ING met onbekende bestemming verhuisd en die pot gebruiken ze voor de verdediging tegen claims. Maar een beloofde aanval om alsnog juridisch eigendom van bezittingen in Costa Rica te verwerven is nooit uitgevoerd!
En, daar is iedereen het over eens, het juridisch eigendom van de bezittingen in Costa Rica moest bij Stichting Vicus berusten. Waarde in 2002: ruim 15 miljoen. Nu: wat plunderaars onder de bezielende leiding van ir. Koole hebben achtergelaten.
Tip voor criminelen:
Zorg dat je zaak strafrechtelijk via landelijk parket Den Haag loopt.
Zorg dat je zaak civielrechtelijk via rechtbank Rotterdam loopt.
En vraag advies bij Hendriks en Van Wezel van Stichting Vicus. Die kunnen alles vertellen over achterstanden bij de rechtbank in Rotterdam, alsmede over het zo lang mogelijk rekken van de verdediging
”.

Zo. Dat liegt er niet om. En nou maar wachten tot onze contra-site klaar is. Kunnen we zien wat voor onzin er nu weer via stelling.nl is geopenbaard. Misschien krijgen we wel de ingescande teksten van de deals te zien, die zo knus bij mr. drs. Fokko zijn getekend op 21/12/2004. Of van de smakelijke hypotheekactes die daarna in Costa Rica zijn getekend. Eindelijk zullen we de waarheid onder ogen krijgen en het schaamrood op de kaken krijgen over alles wat we naar buiten hebben gedragen over ir. Bas K. en zijn gevolg. Hm? Toch? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
De rechterlijke macht en Bas Koole