Skip to main content

Riool (017)

26 maart 2017
Hits: 456

woensdag 4 januari-2006
Zit je als baasje van een paar websites net lekker met je kont in de zon op een Thais strand en maak je je eigenlijk alleen maar even wat zorgen als zich in de branding een wat buitenmaatse golf meldt, krijg je een paar ernstige mailtjes uit Nederland. Zoals bijvoorbeeld deze:

“Beste Leo,
Het is al lang geleden dat wij elkaar hebben gesproken. De laatste keer was toen Bas van Hout in de Story bij Santegoed ook een dergelijk verhaal de wereld had ingeholpen. Leo, waarom laat je dit verhaal stug staan, nu je weet dat het niet waar is. En Leo, waarom laat je reclame voor Bas zijn vieze boek bij dit onzinnige verhaal staan? (1).
Is dat soms een onderdeel van de deal met Van Hout geweest om deze leugenachtige primeur te krijgen? Ten koste van mijn familie, want die zijn zich dood geschrokken. Ben je van plan om voorgoed in Thailand te blijven?
”

Of wat dacht u van deze?:

“Leo,
Kan je het bericht er gelijk afhalen en die brief van Bureau Misdaad erop zetten als ik je persoonlijk zie (want daar begint het nu wel op te lijken, niet dan?).
Ik wacht nu nog tot a.s. maandag en dan ga ik schade verhalen op je adverteerders in Nederland en dat wordt nu per dag 1000 euro meer.
Vriendelijke groeten, Steve
”.

Je kan in Thailand op verschillende manieren de dunne krijgen. Door het nuttigen van bacterievol voedsel of het ontvangen van minder aangename berichten uit het vaderland.
Nee, Leo van Rooijen zit daar niet lekker. Dat is zeker. Maar dat redactielid van Bureau Misdaad dat voor de gouden Brown-tip heeft gezorgd moet nu toch ook met onbestemde gevoelens achter de navel rondlopen. Smullen hè?. Smult u even mee? Stay tuned.

1. zie voor de afbeelding van het boek van Bas van Hout “Steve Brown. Beroep Supercrimineel” het artikel van Zij-Online in noot 2 van aflevering 14.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017