Skip to main content

Octopussy (274)

Hits: 663

woensdag 4 oktober-2006
Oh, u dacht dat we genokt waren met berichten uit de samenleving van Zeewolde? Nee, nee.
Voor we weer met wat grotere brokken verdergaan even nog iets over Henk Klein. De vroegere sheriff van het durp, wiens echtgenote als assistente fungeerde van de zo in tabletteermachines geïnteresseerde apotheker Bob Roest.
Zoals we al eerder meldden was Bobbie geruime tijd de zakenpartner van R.V. en samen zetten Bobbie en Robbie jarenlang Zeewolde op stelten. Zonder al teveel hinder te ondervinden van de sheriff.
V.: “Henk Klein was inderdaad een bevriende politieman met een eigen kingdommetje”.
Zoals gezegd die vriendschap resulteerde ondermeer in het in de berm manouvreren van klachten van Bobby van der Zijden (over het ietwat gewelddadig optreden van André Hazes en diens bodyguard) en ene Thalita over een gevalletje verkrachting door onze Robbedoes. V. daarover: “Ik zal Thalita eens bellen of ze zich inderdaad door mij verkracht voelde. Ik heb haar in mijn vrijgezellentijd drie jaar geneukt. Ik weet wel dat Thalita door Bobby van der Zijden is verkracht” (1).
Dat traineren van zaken binnen het V.-compex kwam ook tot uitdrukking in de nasleep van de teloorgang van reclameadviesbureau Annamedia. De eigenaresse van de in Zeewolde gevestigde onderneming had bij sheriff Klein een klacht ingediend tegen ene Willem Teeseling, een momenteel onvindbare reclameboy uit Noordwijkerhout en lid van de club van Robbie en de Bobbies. Annamedia had namelijk in opdracht van vriend Willem voor tonnen advertentieruimte in De Telegrof gekocht, maar toen punt bij paal kwam bleek Willem niet van zins te betalen. Met als direct gevolg het faillissement van Annamedia.
Uiteraard zocht de curator contact met Klein. Die deelde mee, dat er inderdaad een onderzoek aan de gang was naar de handel en wandel van Teeseling en dat onderzoek liep volgens hem parallel aan een analoog gevalletje in Purmerend. De curator zou er nog van horen. De curator hoorde niks meer. Mogelijk dat sheriff Klein het eventjes te druk heeft met het evalueren van interessante babbels over criminaliteitspreventie, met het besturen van de lokale rotary en/of met het bestrijden van de parkeerproblemen in Nederland. Je kan maar één ding tegelijk. Stay tuned.

1. Van der Zijden was een tijdlang de uitbater van de kroeg Het Wapen van Zeewolde (eerst eigendom van R.V. en Bob Roest, later alleen van Roest).

Klik hier om uw reactie toe te voegen