Skip to main content

Octopussy (245-b)

10 januari 2017
Hits: 492

woensdag 28 juni-2006
Mag je net zo heten als een vroegere junglekoning en dus geassocieerd worden met hard zwemmen, soepeltjes slingeren met lianen, Jane wippen, wat lullen met gorilla’s en het demonteren van krokodillen ten behoeve van de lokale leerindustrie, je word toch een daggie ouder en dan gaat die vergelijking net zo mank als een olifant na een sliding van Boulahrouz. En moet je noodgedwongen de huik naar de wind hangen. Je bijvoorbeeld in het grind storten en je snikkend om het been van de Turkse eigenaar van wasserette De Schoonheid draperen om een voortijdig einde te voorkomen. Als later een paar bromsnorren je dan vragen of je die voorstelling verzorgde binnen het kader van een afpersingsaffaire, moet je nog zeggen dat je nergens van weet ook en dat die putjes in je knieën het gevolg zijn van een zeldzaam ouderdomsverschijnsel. Lullig hè?
Of je bent gedwongen een villa in Frankrijk voor niks weg te doen aan een andere Turkse ondernemer zonder dat ie heeft gepingeld. Maar voor zover jij weet had dat ook niks met afpersing te maken.
Of je gebruikt een zandstrook in Spanje om wat poen rond te pompen ten behoeve van weer een andere Turkse ondernemer. Wat? Afpersing? Weet nergens van. Gewoon een zaak die de mist is ingegaan.
En dan denk je dat je alles hebt gehad, krijgt je schoonzoon Donny (een ouwe beroemdheid van Ajax) ook nog eens 5 jaar voor zijn mik in een lunapark van de staat. Waarvoor? Weet jij veel. Ja goed, je gaat wel vier keer per jaar met hem op vakantie. Maar wat die jongen verder uitvreet, God mag het weten.
Toch mazzel, dat met het stijgen der jaren ook je geheugen flink aftaait. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
10 januari 2017