Skip to main content

Watergate (002)

08 april 2017
Hits: 441

woensdag 10 mei-2006
Het onverwachte vertrek van Porter Goss, de topman van de CIA blijft uiteraard onderwerp van speculaties. Veel aandacht gaat uit naar zijn opvolger en de mogelijke spanning tussen het Pentagon en de civiele inlichtingendienst. Maar er zijn nog enkele andere rafels. Sex en drugs en corruptierafels om precies te zijn. Hookergate noemen ze het aan de andere kant van de vijver.
Neem nou Kyle “Dusty” Foggo, nummer drie van de CIA, die ook plots ontslag nam, of Brant “Negen Vingers” Bassett, ook al oud CIA medewerker en evenals “Dusty” oud medewerker van de Vaste Commissie op de Inlichtingendiensten (zie).
Foggo is een oud makker van de wegens corruptie beschuldigde Brent Wilkes. De man die voor de broodnodige ontspanning zorgde voor allerlei politici, van poker, buitenlandse snoepreisjes (golfbanen) tot dames en heren. Bassett blijkt ook al een bekende van Wilkes, bovendien ontving hij een cheque van 5000 dollars voor... ja voor wat?
De deelnemers aan de feesten en pokeravonden in Watergate, gesponsord door Wilkes blijken afkomstig uit, laten we zeggen, Haagse kringen. Medewerkers van inlichtingendiensten, zakenlui, politici. Blijkbaar was één van de deelnemers verzot op een dame, die zichzelf voor haar werk kleedde als Halle Berry (zie).

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017