Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (244)

09 augustus 2019
Hits: 1730

Waar ligt de grens? Tussen de Amerikaans/Joodse mafia, de Amerikaans/Joodse Mega-groep en de top van de Amerikaans/Israëlische politieke scene? Die is er niet. Met ondermeer tot gevolg dat de Amerikaanse speursmurfendiensten als het zo uitkomt ernstig gelummeld worden door hun collega's uit Tel Aviv. Dat kan je concluderen bij het lezen van het onrustbarende derde deel van Whitney Webb's Epstein-sage. Maar met die conclusie lopen we misschien voor de muziek uit. Leest u hier zelf eerst op uw gemakkie dat nieuwe verhaal. Kunnen wij ondertussen de papegaai wurgen............. En? Toppie hè? Dat had je toch allemaal niet verwacht. Zie je op de glazen tiet allerlei lekkere wijven voorbijkomen met smeersels of luchies van Estée Lauder, blijkt die Ronnie Lauder vroeger aan de lijn van “viezerik” (1) Roy Cohn te hebben gelopen, Bibi Netanyahu tot zijn gappies te mogen rekenen en naar alle waarschijnlijkheid Jeffrey Epstein zijn valse Oostenrijkse paspoort te hebben bezorgd. Dat ruikt dus wel even anders zou je zeggen. Verder was onze Ronnie dus ook nog de grondlegger van de met de Mossad verbonden IDC Herzliya's Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy. En laten we daar nou even kunnen aanhaken. Een van de sponsors van dat fraaie instituut was namelijk de Britse bankier en Ponzi-artiest Allen Stanford, die wij van een glimmend likje verf voorzagen in de serie “Billions and centuries”. Dat geldt trouwens ook voor Clare Bronfman, een dochter van Edgar (rip). Ziehier ons miniatuurtje. Ook leuk: Clare beschikt net als Jeffrey over een eiland, zij het dat haar hebbeding tot de Fiji-eilanden behoort. Het blijft behelpen. Nog een vogel die in onze annalen voorbijvliegt is de eerder dit jaar overleden Rafi Eitan. Een ouwe topper van de Mossad, die later werkzaamheden verrichtte met een licht rogue karakter. Snuffelt u dit bijvoorbeeld eens door. Bescheiden in vergelijking met Whitney's oeuvre, maar we doen ons best. Stay tuned (JP).

(1) Terminologie van entertainmentdeskundige Evert Santegoeds.

lezer
Of hij echt dood is, of afgevoerd naar een onbekend eiland zullen we wel niet te weten komen, maar de NOS haalt opgelucht adem:
https://nos.nl/artikel/2297048-amerikaanse-media-miljardair-epstein-heeft-zelfmoord-gepleegd-in-cel.html
Scheelt weer een hoop behandelingen bij de fysiotherapeut vanwege de bochten waar ze zich in moeten wringen bij het wegkijken.

Ondertussen komt bij alle ondertussen vrijkomende gerechtelijke paperassen ook Ghislaine Maxwell en haar royale vriendenclub steeds scherper in beeld. Wellicht dat het een met het ander verband houdt..

lezer
De ongerijmdheden beginnen al aan te spoelen:

https://mobile.twitter.com/morphonios/status/1160266893149835264

Peter
Van mij mogen ze alle Royals met hun corrupte Elite tezamen met de, door het Vaticaan gecontroleerde, CIA naar Neu Schwabenland transporteren
Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 augustus 2019
Van Estoril naar Zandvoort