Skip to main content

Adel verplicht (034)

25 februari 2017
Hits: 600

donderdag 14 september-2006
Nu de moord op Katrien de Cuyper in België weer in de publieke belangstelling is geraakt, doordat de beffen en klabakken dankzij moderne technieken hebben kunnen achterhalen dat dommekloot Karel van Rompaey een stel incriminerende anonieme brieven heeft geschreven, is het misschien interessant ook weer eens een andere anonieme brief onder de aandacht te brengen. Toegegeven, het is een briefje in moeilijk te vertalen krakkemikkig Frans, maar de boodschap is er niet schokkender om. Hij luidt alsvolgt:

“Maurice en Leopold Lippens. De een de baas van Fortis, de ander de keizer van Knokke. Het zijn bisexuelen, pedofielen, echte monsters op sexueel gebied. Monsters, omdat ze per seance 6 tot 8 kinderen van 12 tot 14 jaar eisen. Alles gebeurt in Nederland en telkens weer op een andere locatie. Ze arriveren daar vermomd en ze dragen een baret. Zij eisen dat alle kinderen licht onder alcoholische invloed zijn. Ze kiezen er vier uit. Twee jongens en twee wijvekes (dat is het woord dat Maurice altijd gebruikt). En dan beginnen de gruwelijkheden. De slachtoffers reppen over sodomie bij de jongens en penetratie bij de meisjes. Plus nog een nummertje pijpen door die twee en door de kinderen onderling. Zo’n seance kost 1500 gulden per keer. Ze zijn ook zo’n 5 à 6 keer in Sevilla geweest. Ze reizen dan via Nederland of Luxemburg onder een andere naam en worden in die landen nooit gecontroleerd. Bij een psychiatrisch onderzoek zou de hele zaak meteen naar boven komen en ze zouden breken.
Sinds de affaire Dutroux hebben ze al hun fotocassettes in Knokke vernietigd. De gebroeders Lippens zijn super machtig. Ze hebben de pers en een deel van de magistratuur in hun zak zitten en zijn beiden multimiljonair.
U bent dus gewaarschuwd. Evenals mensen uit ander disciplines. Ze zullen alles doen om deze zaak in de doofpot te stoppen.
Vanzelfsprekend gebruiken ze opwekkende middelen.
”

Het briefje is enkele weken voordat getuige X1 zich in september 1996 onderwierp aan het eerste politieverhoor geschreven. Nou kan je uiteraard een anoniem briefje als dit meteen in de ronde dossierruimte laten verdwijnen, maar de inhoud sloot naadloos aan bij de latere verklaringen van X1 en X2. Dus waarom zou er anno nu niet eens eindelijk met moderne middelen worden uitgevlooid of de gebroeders Lippens inderdaad varkens cq. monsters waren. Eén open doel is er in elk geval: Leopold Lippens heeft ooit eens een weekje vastgezeten in Sevilla. Later liet de keizer van Knokke weten, dat het om een misverstand ging. Oh? Wat voor misverstand? Werd ie soms aangetroffen met een paar schamel geklede kinderen op zijn kamer bij een spelletje halma? Of was het toch iets anders? Allez beffen en klabakken, uit de fauteuils en hop hop naar Sevilla. Zo moeilijk is dat toch niet? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 februari 2017
Adel verplicht