Skip to main content

Blikscaters! (012)

25 maart 2017
Hits: 569

dinsdag 15 augustus-2006
Karl van R., die gozer die indertijd schreef dat ie Katrien de Cuyper een lift had gegeven voor ze verdween en werd vermoord, zal nog wel een tijdje worden beloerd door een kijkgaatje. Want wat hadden de koddebeiers tijdens hun onderzoek bij hem thuis zoal aangetroffen? Een doos met knipsels over de moord op Katrien en een toefje kinderporno waar zo langzamerhand de halve Belgische bevolking over lijkt te beschikken.
Verder bleek ie al eens eerder in het beduimelde boekje van voornoemde koddebeiers terecht te zijn gekomen wegens stalking en deugde zijn broer Kurt ook voor geen kwartje. Kortom: de usual suspect.
Tot nu toe houdt Karl vol dat ie de moord niet heeft gepleegd. Zou je het zelf wezen. Maar er wordt her en der druk gebeden dat ie tot een bekentenis komt. Al was het alleen maar om te bewijzen dat Regina Louf wat de moord op Katrien betreft zwaar uit haar halsketting heeft zitten te lullen. Daarmee zou dan een van de belangrijkste pijlers onder haar hele betoog heftig eroderen en dat zou de luitjes van het federale parket een goeie reden bezorgen om spontaan de Brabançonne aan te heffen en de X-dossiers eindelijk de vuilnisbak in te mieteren. Niks geen nader onderzoek. Maar wel een putdiepe zucht van opluchting in oorden als Knokke-Heist, ‘sGravenwezel, Schilde en nog een stel wereldsteden. Een lone nut als dader. De perfecte oplossing. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 maart 2017
Blickscaters!