Skip to main content

Filmpje (004)

08 april 2017
Hits: 475

maandag 3 april-2006
Het wordt leuker. Naar aanleiding van ons eerste bericht over de onderaardse financiële conflicten die zijn losgebarsten na de geboorte van de vol met zweverigheden volgestouwde film “Staya Erusa”, hoorden wij min of meer tot onze voldoening dat er een hartelijke verbinding bestaat tussen wafelbakker Jos Rooswinkel en de bekende bomenfluisteraar prinses Irene van Lippe-Biesterfeld. Dus wilden wij wel even graag in ieder geval één naadje van de filmkous weten en richtten ons tot d’n Jos met de volgende e-mail.

“Geachte heer Rooswinkel,
Wij vernamen een paar dagen geleden dat u warme contacten onderhoudt met prinses Irene. Wij zouden graag willen weten of dat juist is, hoe die contacten tot stand zijn gekomen en of de prinses mede aan de wieg heeft gestaan van de door u gefinancierde film “Staya Erusa” van Ronald Jan Heijn en Harry Beckers. Dit in verband met een vervolg op ons artikeltje “Filmpje” van afgelopen woensdag op onze website over de financiële perikelen die achteraf rond de rolprent zijn ontstaan
”.

Je moet wat doen tegenwoordig om ook eens terecht te komen in die ongemeen interessante rubriek “Blauw Bloed” op Nederland I met toppresentator Jeroen Snel. Of in de schoot van Daphne Bunskoek bij RTL 4. Maar dan moeten we natuurlijk wel eerst antwoord hebben van ons Jos. Dus stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017