Skip to main content

Lekker

Hits: 308

woensdag 8 februari-2006
Het gesundes Volksempfinden heeft gesproken: die Joegoslavische bitch, die Taïda moet oplazeren, want ze heeft de boel geflest. En een tien en een ton krijtjes voor onze Rita. Natuurlijk mocht ze zeggen wat ze dacht in de Telegraaf. En doen wat ze zei. Wat moet zo’n eikel van Kohnstamm nou? Ook zo’n softie van D’66. Oprotten met die hap. Die Taïda heeft nog mazzel. Eigenlijk had ze al op Schiphol moeten zitten. Zonder brandblusser. Dat zal effe lekker worden.
En natuurlijk mag die Geert Wilders die cartoons over Mohammed op zijn site zetten. Waar maken die geitenneukers zich druk over? Ze wisten eerst niet eens wat cartoons waren. Wij leven verdomme in een vrij land. En wie kapsones heeft rot maar op naar zijn Heimat. Kennen ze achter de geiten an of de kamelen. Oh, en o wee, als ze met hun klauwen aan de oliekraan komen. Dan krijgen ze een paar kruisraketten op hun pan. Dat zal effe lekker worden.
Wat? Wie? Pechtold? Wat is dat? Kan je dat eten? Nee, dat is de Minister van Bestuursvernieuwing en Koninkrijksrelaties. Die heeft gezegd dat in politiek Den Haag vieze en vunzige spelletjes worden gespeeld. O ja, die gozer. Ook zo’n watje van D’66. Die moet gewoon zijn bek houden. En als het hem niet bevalt moet ie opsodemieteren. Je kan niet alles zo maar zeggen. Dat zal effe lekker worden.

Klik hier om uw reactie toe te voegen