Skip to main content

Octopussy (258)

18 januari 2017
Hits: 2632

woensdag 30 augustus-2006
Zonder twijfel herinnert u zich nog dat op een mooie dag Katja Schuurman samen met Willem Endstra naar Isla Margarita vertrok. Om Willem’s jachthaven ter plekke over te dragen aan een stel niet al te vriendelijk gestemde Nederlandse ondernemers uit het zuiden van Spanje. Bleek dat die transactie plaatsvond in de zomer van 2000 en dat Katja en Willem ter voorbereiding daarvan elkaar zo’n zes weken tevoren hadden ontmoet. In een Zandvoortse strandtent aan de Boulevard Paulus Loot. Bleek eveneens dat Willem op zijn buitenlandse reizen ook wel andere wufte exemplaren uit ons vrouwelijk BN-arsenaal meetroonde. Nog gekker, dat de dames in kwestie daarvoor betaald werden. Over reality gesproken. En je scoort natuurlijk als een gek bij het soort heren waarover het hier gaat.
Het is wat hè, met die actrices. Brengt ons zomaar terug op Sylvia Kristel, die indertijd zo’n bestoven contact onderhield met Max “Cannafield” Hasfeld, van wie een staflid later naar de hofhouding van Willem Endstra verhuisde. En dan niet te vergeten de zuster van Sylvia, Marianne. Die lieerde zich innig met de Utrechtenaar Henk Pouw. Henk is samen met zijn Marianne al jaren de uitbater van een paar koffieshops in de Domstad en telde onder zijn kennissen luitjes als Stanley Kai Esser, Johan Verhoek en ene Waldi van Duuren. Volgens een rapport van het Regiokorps Haaglanden uit die goeie ouwe tijd was Van Duuren weer dik met Rommy en had ie een ruiming op zijn naam staan.
En nog een leuk detail: Toen ze in de EBI in Vught het gerucht vernamen dat er een poging onderweg was om Joca Jocic vroegtijdig de frisse lucht te laten kiezen, doorzochten ze Joca’s celruimte. En wat vonden ze? Een papiertje met daarop het telefoonnummer van Marianne Kristel. Verder nooit meer iets over gehoord. Maar is het geinig of niet? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
18 januari 2017