Skip to main content

Schimmen achter Pim (034)

24 maart 2017
Hits: 661

woensdag 25 januari-2006
Het heeft even geduurd voordat de in de vorige aflevering opgevoerde kunstenaar Jean Thomassen zelf het toetsenbord ter hand nam om bij ons zijn hart uit te storten over de schaamteloze manier waarop hotel Des Indes, het voormalige clubhuis van de LPF, is “gerestaureerd”. En dan meer in het bijzonder de sterfkamer van de legendarische ballerina Anna Pavlova.
Maar hij heeft een excuus. Hij is eerst verhaal gaan halen bij luitjes die hij verantwoordelijk hield voor de ordinaire slooppartij. Bij Rob Brinkel, het gabbertje van zowel motormuis André Janssen als vleeszwendelaar en softdrugswinkelier Eddie de Kroes, en de Haagse wethouder Bruno Bruins. Dit is Jean’s cri de coeur.
Natuurlijk is het mosterd na de wortelstamp, maar het blijft nuttig om de patjepeeërs die zich in de slagschaduw van Pim bevonden af en toe in de schijnwerper te zetten. Om kiezers te waarschuwen als zich opnieuw een populist meldt aan het politieke front. En lokale bestuurders alert te houden als ze zich onverhoopt weer meester maken van een monument. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
24 maart 2017
Schimmen achter Pim