Skip to main content

Op de barricades in Frankrijk (012)

02 januari 2019
Hits: 1068

Het ligt niet in de aard van uw verslaggever afkomst geslacht of sexule voorkeur tegen iemand te gebruiken, maar als het politieke implicaties heeft moet deze privacy wijken. Na allerlei aanwijzingen (ondermeer besproken in een lezersreactie) beginnnen er zoveel 'merkwaardige connecties' tussen de na een incident in juli ontslagen 'speciale adviseur/veiligheidsman' Alexandre Benalla en president Macron op te duiken dat een homoseksuele relatie meer dan waarschijnlijk is. Het weekblad 'Le Canard Enchaine' (satirisch maar o zo serieus) onthulde een brief/mailwisseling tussen Benalla en Macron na diens val met 'hoe is het toch met je' en andere belangstellende erotiserende woorden. Als je het mij vraagt gebruikte 'Jupiter' (de bijnaam van Macron in de Franse pers) zijn 'persoonlijke veiligheidschef' als schandknaap. Plaats een lauwerkrans om Emmanuel's hoofd en u ziet Nero.
Nu is dat ook bijna onontkoombaar. Naar een bordeel kan de arme niet voor wat hij bij Brigitte niet krijgt. Amsterdamse stoephoeren vertelden mijn zus over de bekende figuren (politici van naam en faam en dan hebben we het echt niet over zo'n lage als Rob Oudkerk, echt hoog) die van hun diensten gebruik maakten. Als je een muurtje laat stucken huur je ook een specialist in. 
Deze Benalla reisde met twee (!) diplomatieke paspoorten naar Israƫl, door Afrika en waar niet heen. Het zou interessant zijn diens reisschema met dat van zijn vermeende amoureuze connectie te vergelijken.
De strijd van gele vestjes luwt niet. Wat ze ook beweren. Isabel Adjani steunt hen. Dat is de Marianne die ze nodig hebben. Van Algerijnse origine en wat is ze mooi. Wat er in Parijs minder was was er meer in de provincie. De mensen die op de barricades bij de rond-points bivakkeerden DE HELE FEESTDAGEN DOOR! Voorzien van alles wat hun hartje begeerde dankzij de enorme solidariteit.
Macron heeft na zijn half-zachte nieuwjaarsspeech die met gehoon werd ontvangen een brief aangekondigd 'die iedereen moet lezen'. Hij zal, in navolging van Louis XV die als 'burger Louis Capet' onder de guillotine werd gelegd, 'in de schoolklassen, op de bedrijven en op de departementen, overal worden voorgelezen'. Daarna mogen de ervoor uitgekozenen erover praten.
Maar niemand zal luisteren. (WK)

stan van houcke
wanneer deze relatie bestaat dan zal de mossad macron daarmee chanteren, zoals deze geheime dienst dit met een onbekend aantal westerse politici doet.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 januari 2019
Op de barricades in Frankrijk