Skip to main content

Wie weet meer over moord Louis Seveke?

Hits: 359

maandag 6 november-2006
Op 15 november 2005 om 21:05 uur werd Louis Sévèke vermoord op de hoek van de Van Welderenstraat en de Eilbrachtstraat in Nijmegen. Bijna een jaar later is de moord nog steeds niet opgelost. Er moeten mensen rondlopen met meer informatie. Familie en vrienden van Louis roepen deze mensen nogmaals op om zich te melden. Het verlies van Louis en de vraag waarom hij vermoord werd knaagt dagelijks aan ons. We hebben al afscheid moeten nemen van Louis, maar afsluiting is niet mogelijk omdat we nog steeds de reden voor zijn dood niet weten.
Daarom doen we nogmaals een oproep aan alle mensen die informatie hebben over de moord op Louis. Wij richten deze oproep niet alleen aan die mensen die direct getuige zijn geweest van de moord, maar aan alle mensen die informatie hebben. Specifiek richten we ons ook tot de mensen in de omgeving van de dader. Het lijkt ons zo goed als uitgesloten dat er binnen de kennissenkring van de dader niemand is die iets gemerkt zou hebben.
Wij zullen ook in de toekomst deze personen blijven aanspreken op hun verantwoordelijkheid bij het oplossen van de moord op Louis. Wij kunnen ons moeilijk voorstellen dat zij met een gerust geweten met deze informatie blijven zitten. Net als Louis in zijn werk zullen we niet rusten voor de waarheid boven tafel is. Mensen met informatie kunnen dan ook met hun informatie terecht bij de politie, maar ze kunnen ook contact zoeken met ons. Zowel de politie als wij zijn ook anoniem te benaderen.
Alle informatie die aan ons gegeven wordt zal beoordeeld worden en
gecheckt. Indien mogelijk zullen we contact met jou over het vervolg
opnemen. Voor ons staat de oplossing van de moord voorop, dus relevante informatie zal op de een of andere manier bij het politieonderzoek terecht dienen te komen. Graag maken we afspraken over de wijze waarop dat kan. Als je volledig anoniem wilt blijven staat op onze website hoe je anoniem berichten kan versturen. Familie en vrienden van Louis Sévèke (email & website)

Klik hier om uw reactie toe te voegen