Skip to main content

Octopussy (219)

10 januari 2017
Hits: 639

donderdag 2 maart-2006
Inkoppertje weer vandaag. Zo het doorgeefluik in. Wij ontvingen de volgende intrigerende mail over een van de founding fathers van Terra Vitalis, Frans Boot:

“Als je alles de laatste jaren hebt gevolgd (en dat heb ik) kan je tot de conclusie komen dat Fransje een dubbelleven leidt. Nu zal je denken: wat is dat nou weer? Maar ik zal het even op een rijtje zetten:
Alle partijen waarmee Fransje tot nu toe zaken heeft gedaan zijn voor het gerecht geweest, maar Fransje zelf nog nooit. Gek hè?
Het begon met Hansje Noomen, de directeur van Terra Vitalis, die met American futures en options, FAO genaamd (oplichting in goederentermijnhandel, u kent het wel), veel problemen heeft gehad met de Duitse justitie. Fransje nooit.
De Hakkelaar voor langere tijd in de cel. Fransje nooit.
Hisko Baas heeft in de muggenstad in de cel gezeten voor een paar maanden. Fransje nooit. Hoewel hij toch voor Hisko DE MAN was in Nederland.
Alle partijen in Nederland die het product voor Fransje en Hisko verkochten zijn allemaal voor het gerecht geweest. En sommige zaken lopen zelfs nog. Fransje werd ook als getuige opgeroepen, maar was nooit te vinden (volgens mij zat hij gewoon thuis of op de zaak). Bovendien werd hij nooit ondervraagd terwijl er veel verklaringen tegen hem waren ingediend. Gek hè?
Ik verdenk hem dan ook ergens van. Het mooie mannetje Fransje Boot
”.

Zo. Dat is lekker. Maar de site van Terra Vitalis is erg mooi. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
10 januari 2017