Skip to main content

Octopussy (261)

Hits: 489

zaterdag 2 september-2006
Gisteravond stond het volgende artikeltje op de site van witheet. Te interessant om te laten lopen.

Mink, the sequence
De batterij kadi’s in het proces tegen Mink Kok, die ervan wordt beschuldigd achter de luidruchtige moord op Jaap van de Heiden in Alkmaar te zitten, moet opzouten. Het gebefte werd door Mink’s advocaat Adèle van der Plas beschuldigd van partijdigheid en ze kreeg gelijk. Officieel ging het om de uitspraak van de betrokken kadi’s dat niemand de belastende verklaringen van de twee getuigen had tegengesproken. Maar wat zat er echt achter?
Een van die betrouwbare boys heeft een informanten-reputatie. Dat is al niet fris. Maar dat is nog niks vergeleken met de tweede. Da’s een mener Dijkstra en die heeft in totaal dertien verklaringen afgelegd. Twaalf gingen over Mink, de dertiende over iemand anders. Nou is het gekke dat mevrouw Van der Plas wel de beschikking kreeg over die twaalf eerstgenoemde, uiterst koshere verklaringen. Maar de dertiende kreeg ze ondanks herhaald verzoek niet te zien. Was onbetrouwbaar, werd haar medegedeeld. Oh? Maar wat stond er dan in? Awel, de zo betrouwbare rakker Dijkstra verklaarde daarin dat Fred Teeven als OM-bef ruim twee miljoen piek had opgestreken afkomstig van een stel Nederlandse criminelen. Kijk, en zulke onzin mag de pret rond Mink Kok niet bederven, nietwaar? Nee, maar was wel aanleiding tot het inmiddels gehonoreerde wrakingsverzoek. Het proces mag dus weer helemaal over en de vraag is nu of Mink voorlopig wat frisse lucht mag gaan snuiven of dat ie achter het gaas moet blijven. Fuckerdefuck. Kan iemand in Amerika niet roepen dat Mink betrokken is bij een winkeldiefstal in Achter-Texas? Dan kan ie tenminste heel clean worden uitgeleverd. Zijn wij van hem af.


Het zal toch niet de reden zijn voor Fred om voor de tweede maal zijn toevlucht te zoeken in de Tweede Kamer? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen