Skip to main content

Guus

Hits: 347

vrijdag 3 februari-2006
Alsof we er ooit aan getwijfeld hebben. Tuurlijk gaan die 1500 goed getrainde jongens en meisjes van Henk Kamp naar Oeroezgan. Zwaarbewapend, om zichzelf te kunnen verdedigen bij het aanleggen van afvoerputjes, buurtsupers, kameelgarages, kippenquarantaines, blijf van mijn lijfhuizen, abu ghraibs, wegrestaurants, gebedsruimtes en andere infrastructurele hebbedingen. En mochten die Talibandoleros en Al Qaidazen al te vervelend worden tijdens de werkzaamheden dan gooien we de schop aan de kant en gaan we samen met onze bondgenoten van de overkant van de plas een potje Endurance Freedommen. Want die zogenaamde linkse potverteerders als Bos en Koenders kunnen mauwen wat ze willen over garanties dat dat niet zal gebeuren, da’s gewoon gelul overdwars.
De NAVO is sinds het wegvallen van de commies aan onze oostgrenzen van taktiek veranderd. Vroeger speelden wij puur vanuit de verdediging. Met zijn allen voor het hok en zien of we er een gelijkspelletje uit konden slepen. Nu verdedigen we vooruit en zetten we de vijand (i.c. de baarden) op hun eigen helft vast. We bombarderen al in de eerste tien minuten hun doel met alle middelen die we in huis hebben (desnoods kruisraketten) om zo al in de eerste helft de zaak te beslissen. Hebben we tegen Servië uitgeprobeerd en dat ging goed. Daarna consolideren we met tikkies terug en opzij, jolige driehoekjes, de bal in de hoogste ring, hakballetjes, balletje hoog houden enzovoort enzovoort om die baarden helemaal suf te spelen.
Dat hebben we in Brussel met zijn allen afgesproken. Dus is al dat geouwehoer voor de camera’s in Den Haag pure windowdressing. Voor de zoveelste keer zijn we gewoon besodemieterd. En of Democratische kloothommels als ZKH Brinkhorst en Pechtold nou op hun dure reet blijven zitten of niet, of dat bomb-Shell Wouter en Bilderberg-Bertje hun plaatsen overnemen, maakt geen sodemieter uit. Daarom willen wij Guus Hiddink for president. Ben je van alles af.

Klik hier om uw reactie toe te voegen