Skip to main content

Octopussy (251)

18 januari 2017
Hits: 497

maandag 7 augustus-2006
In het artikeltje “Willem fecit” dd. 24 november 2004 meldden wij, dat de ruw van ons weggenomen Willen Endstra om financieel het hoofd te kunnen bieden aan de nasale eisen in die tijd een paar trips naar het Venezolaanse Isla Margarita maakte. Daar was hij eigenaar van een luxueuze jachthaven, die hij om bovengenoemde reden van de hand moest doen aan een stel heren uit het Nederlandse avontuurlijke milieu. Heren ook, die zich om klimatologische en wellicht andere moverende redenen meestal aan de Zuidspaanse Costa del Sol ophielden.
Nu bereikte ons vandaag het bericht dat Willem in ieder geval bij één van deze trips werd vergezeld door de wereldberoemde actrice in Nederland Katja Schuurman.
Echte womanizer die Willem, maar hoe dom ... nou, vooruit, hoe naïef kan je als actrice wezen? En dan is ze nog niet eens blond. Trouwens, gevoegd bij de verhuur van haar kotje in Vinkenveen aan wapenverzamelaar en Spanjeganger Fred Ros via milieudeskundige Greg Remmers (ook al geen onbekende figuur in het land van Sinterklaas) en je vraagt je af of er toch meer is onder de Katjazon. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
18 januari 2017