Skip to main content

Riool (031)

26 maart 2017
Hits: 510

woensdag 24 mei-2006
Wij waren blijkbaar niet de enigen die waren gestruikeld over het artikel op de site www.belg.be (zie "polonaise"van afgelopen maandag).
Over de vermeende connectie tussen John “Momfer” de Mol en het illustere duo lange Klaas en dikke Charles in het prille begin van John’s carrière. Ook Hijonline van Leo van Rooyen had op 21 mei jl. daar aandacht aan besteed onder de ronkende kop “Belgische site: Imperium John de Mol gebouwd op drugsgeld”. Dat was blijkbaar voor Hilversum en omstreken een brug te ver, want de volgende dag was het hele artikel als een ingezakte format van de site verdwenen. Wie Leootje tot de orde heeft geroepen mag Joost de Draaier weten, maar iemand die wel degelijk ooit een carrière had opgebouwd met roesmiddelen ging van de verdwijntruc stevig over zijn nek. Dat was Steve Brown, die inmiddels zowel hemel als aarde heeft bewogen om een wortelstamp aan kwaadaardige onzin uit de groezelige keuken van meesterkok Bas van Hout over Brown’s zogenaamde rol bij de door onverlaten geprogrammeerde ontvoering van John de Mol jr. van Van Rooyen’s site te krijgen. En wat denk je? Mooi niet.
Van Rooyen heeft kennelijk meer respect voor een oekaze uit een villa ergens in ‘tGooi dan eentje uit een doodgewone straat in Amsterdam. Maar hé, we hebben het in deze kolommen al vaak genoeg gehad over het geschuifel van het grote geld hier in Nederland. Om maar te zwijgen over de talloze nummertjes rechtsongelijkheid die de laatste tijd door de piste zijn gejaagd. Het wordt weer net als vroeger. Het recht van de sterkste. Wie de poen heeft, is de baas. En wie al teveel babbels heeft, plakken we achter een garagemuur op de Minervalaan. Of zoiets. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017