Skip to main content

Engeland zat nooit in de EU en hoeft er dus ook niet uit (002)

30 januari 2019

De comedie die we in aflevering 1 beschreven verloopt zoals aangegeven. Het is duidelijk waar MSM en de belangen van de grote multinationals op aankoersen: een nieuw Referendum om de "fout van Brexit" te herstellen. Het 'democratische recept': je houdt net zo lang verkiezingen tot de uitslag je bevalt.
Het terug naar Brussel sturen van May om opnieuw te onderhandelen werd door Tusk direct van tafel geveegd. Dus is het opnieuw aan het Engelse Lagerhuis. Opmerkelijk is hoe 'New'-Labour leider Corbyn afstuurt op een Tweede Referendum. Terwijl er volgens veel van zijn medestanders kansen zouden liggen voor een nieuwe, linkse Engelse politiek zonder het juk van Brussel waar 'the City' het land onder wil houden. Denk eens aan breken met de neo-koloniale militaire acties ten behoeve van de VS. Deze draai (eerder hield Corbyn in het midden of hij voor- of tegen Brexit was) zou zijn populariteit ernstig kunnen schaden.
De dreigementen van internationale bedrijven het VK te verlaten worden opgevoerd. Het waren dezelfde truucs die ook werden gebruikt om de Catalanen van onafhankelijkheid af te houden tijdens hun Referendum van 1.1.16.
Trump feliciteerde het VK met de beslissing de EU te verlaten, maar Deep State heeft duidelijk andere belangen. Het VK erin houden om de EU verder te onttakelen.
Het Akkoord van Aken van 2 weken geleden tussen de 'verliefde' Merkel en Macron, waarbij intenties tot samenvoeging van de Duitse en Franse legers en economie werden uitgesproken tekent de zwakte van de EU verder. Merkel die binnenkort vertrekt en Macron die zich binnenlands zo ongelofelijk in de nesten heeft gewerkt dat zijn UHD bereikt lijkt gaan solo. Als dat geen teken aan de wand is. Onder de Franse bevolking is na twee maanden Gilets Jaunes-rebellie het enthousiasme voor alles wat 'Europees' is behoorlijk afgenomen. Over Frexit wordt openlijk gepraat. In de door het globale-liberalisme uitgeklede Bondsrepubliek van het 'oude sociaal-democratische Rheinlandse model' is na de slopershamers van Kohl en Schröder niet veel meer over. Het is wachten op een beweging als de Gilets Jaunes in Duitsland. Sarah Wagenknecht heeft al een geel vestje aangetrokken maar het is de vraag of dat genoeg is. Aan de andere kant is er geen land in Europa geweest dat de idealen van de Franse Revolutie zo omarmde als het feodale Duitsland. Met alle onderdrukking die er op volgde.
Al met al geen goede 'State of the Union' te Brussel. Met haar besluiteloze (in geval van toelaten politiegeweld in Catalonië en Frankrijk) en onverantwoordelijke politiek heeft de EU haar bestaan op het spel gezet.
Als er ooit democratisch over kan worden gestemd of we alles in handen willen geven van het monster dat op Amerikaans verzoek en ten gunste van het het grootkapitaal te Brussel werd gecreëerd vraag ik me af of er, zelfs in het slaafse Eurogezinde Nederland, wel een meerderheid voor te vinden is. Daarom zullen de regeringsleiders en hun vazal-parlementen er alles aan doen dat een Referendum over de EU nooit zal worden gehouden. Tot de Revolutie. (WK) 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
30 januari 2019
Engeland zat nooit in de EU en hoeft er dus ook niet uit