Skip to main content

De rechterlijke macht en Bas Koole (007)

02 april 2017
Hits: 558

maandag 13 maart-2006
Waar hadden we het de laatste keer ook weer over? O ja, Melvin Bomer. Die ouwe lijfwacht van Hilbrand Nawijn en tegenwoordig in de weer als bufferzone bij onze in een leuk pandje aan de Heikantstraat in het lieflijke Kalmthout residerende ingenieur-stoffeerder Koole.
Daarnaast zou Melvin nog zijn best doen bij Carex. Een vehikel ter verkoop van Costaricaanse fruitigheden aan de Nieuwe Markt 65 G en H in Roosendaal, dat de officiƫle KvK-status volgens de laatste inlichtingen nog niet gehaald zou hebben en waarvan de medewerkers alleen mobiel te bereiken zijn. Als je het nummer weet.
Bij Carex zou wel een meneer De Korte als directeur in het veld zijn, maar de facto zou de voormalige Napoleon van Fedunco er de scepter zwaaien. Net als bij de op hetzelfde adres gevestigde stichting Finacor. Zoals gemeld een voortzetting van de stichting Furia, die ooit het licht zag om de dreigende ondergang van NWP/TNA te voorkomen. Aan goeie bedoelingen heeft het nooit gelegen.
Stichting Finacor zit onder de plu bij Finacor SA en beheert de rekening waarop de Costaricaanse centjes in Nederland binnenkomen. Finacor is momenteel gekoppeld aan de makelaardij Landoq BV, die eerder in deze serie al voorbijhobbelde in de Fons Schirris-context. Als cultiveringsmaatschappij treedt Ecori op en Carex zoals hierboven al vermeld als handelsonderneming. Die laatste twee vehikels vallen weer onder Care SA, met intrigerende vestigingsadressen in Costa Rica en Panama. Zo. Bent u weer een beetje op de hoogte en weet u tegelijkertijd nog niks.
Nu we het toch over de Fonz hebben. Schijnt een grotere rol te spelen in het citrusbos dan hij blijkbaar kwijt wil. Volgens ingewijden zou Schirris recentelijk in Costa Rica hebben rondgewaard als interim manager namens Care SA en dan ben je meer dan een simpele freelance makelaar bij Landoq (1).
Om dat citrusbos niet nog ondoorzichtelijker te maken dan het al is stoppen we hier even. Kan u even de tijd nemen om eens flink te kauwen en de boel door het daarvoor aangelegde keelsgat te wurmen. Stay tuned.

1. Zie de vorige aflevering dd. 2 maart 2006.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
De rechterlijke macht en Bas Koole