Skip to main content

Octopussy (278)

18 januari 2017
Hits: 750

dinsdag 24 oktober-2006
Nee. Volgens Bobby van der Zijden, onze tijdelijke correspondent in Eilat, waren R.V. en Bobbie Roest geen boeven. Het waren eigenlijk gewoon een paar geinponems. Kunt u nog lezen, lees dan mee:

“Beginjaren negentig kwam ik R.V. en Bob Roest tegen in mijn café, Het Wapen van Zeewolde. Ik ben daar terechtgekomen door mijn gokkasten BV King Amusement. R.V. en Bob Roest werden al gauw vrienden van mij. Robbie had ergens bij Harderwijk een pandje verkocht aan de gemeente. Van de winst (300.000 gulden) is hij grond gaan kopen.
Later heeft hij daar een groot pand op gezet en hij heeft het metselwerk door zijn vader laten doen. Dat kan je nu nog zien. Alles staat scheef. Ook had R.V. een contract met een stuk of vijf golfbanen om het gras te maaien. Robbie was in die tijd zeker geen crimineel.
Bob Roest had in Zeewolde een apotheek. Die is hij begonnen met hulp van zijn vrouw. Daarna liet hij een pand bouwen op het industrieterrein. Daar is het huidige dokterscentrum in ondergebracht. Bob was zeker geen crimineel.
In het café deden we soms onder elkaar handel. We kochten een pandje van elkaar of een auto, een caravan. Dan werd er in de kroeg een beetje gebluft en vlogen de tonnen je om de oren. Je zag de klanten denken, waar doen die gasten het van. Wij waren begin dertig en vonden dat prachtig.
Wat Thalita betreft was het zo. R.V. had een keer een golfbeurs in Noordwijk. Al het personeel bleef daar slapen. Na de beurs is R.V. een keer in zijn nakie de kamer van Thalita binnengelopen. Hij wou sex. Thalita wou niet. Toen is hij weggegaan. Zo heeft Thalita het mij verteld.
”

Zie je, niks aan de hand. Onze hele serie over Zeewolde? Eén grote farce meneer. Gelul in de ruimte. Drugs? Gokken? Snollen? Duistere investeringen? Tabletteermachines? Een platte bromsnor? Belachelijk. Na zo’n mail uit Eilat zou je bijna nokken met de hele hap. Net als de blogspot Neewolde. Zitten we nog wel met een vraagje: Wie heeft Thalita nou verkracht? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
18 januari 2017