Skip to main content

Adel verplicht (035)

25 februari 2017
Hits: 1096

maandag 18 september-2006
Afgelopen donderdag publiceerden wij integraal de eerste anonieme brief uit begin september 1996, die graaf Leopold Lippens (burgemeester van Knokke) en graaf in spe Maurice Lippens (hoogste baas van Fortis) beschuldigde van pedofilie in de ergste graad. Een paar maanden later arriveerde bij Justitie in Luik opnieuw een anoniem briefje van dezelfde bron. Die luidde licht geïnterpreteerd alsvolgt:

“Betreft graaf Leopold Lippens en Maurice Lippens.
Alleen de rijken en machtigen kunnen u bewegen te zeggen dat het om laster gaat zonder bewijs. De pers heeft alles wat we u verteld hebben over die monsterachtige topzakenlieden, die rustig 300 tot 900.000 francs neertellen voor een videocassette, met geen tang aangeraakt. De gebroeders Lippens hebben voor miljoenen aan pedo-videomateriaal vernietigd.
Leopold, de grootste malloot van het duo, is twee keer voor de rechter geweest. Een keer wegens een smerige sexaffaire. Zijn broer heeft aan de klagers een afkoopsom betaald en de beklaagde kreeg een voorwaardelijke straf.
Leopold kreeg op zijn golfterrein ook nog eens bezoek van gendarmes voor een drugscontrole. Hij probeerde vergeefs ze als hoogste baas van de politie aan de deur af te poeieren, maar ze hebben cocaine aangetroffen en geconfisceerd. Ook in dat geval werd een voorwaardelijke straf uitgesproken.
Let wel, deze gevallen werden behandeld in Brugge, waar de burgemeester op zijn zetel wordt gehouden door de gebroeders Lippens. Wat betreft de pedofiliegevallen - als u die tenminste opgelost wil zien - zult u op de aanwijzingen die wij nog in petto hebben over de gebroeders Lippens ontdekken, dat tientallen kinderen voor hen behoed hadden kunnen worden. Wij hebben geen persoonlijk belang bij de ontmaskering van deze monsters.
Op dit moment weten ze hun raadsman ervan te overtuigen dat er zonder bewijzen geen zaak is. Maar wij laten deze affaire niet los.
Over de zaken die in Brugge voor de rechter zijn geweest heeft geen enkele krant geschreven. Er waren zeker twaalf getuigen bij toen Lippens cocaïne aanbood op de golf. Die kleine affaire kan u op weg helpen naar de zware pedofiliegevallen.
”

Vergeleken met de inhoud van de twee anonieme briefjes over de Lippens-boys zijn die drie anonieme briefjes van Karel van Rompaey over zijn al dan niet verzonnen ritje met Katrien de Cuyper net voor ze verdween gewoon pinda’s. Maar Karel gierde achter het gaas en de Lippens-boys zijn behandeld met alle égards waarop de elite nu eenmaal recht schijnt te hebben. Krom? Mogelijk. Maar zo is het wel. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 februari 2017
Adel verplicht