Skip to main content

de neuzen aan de macht

Hits: 378

maandag 4 december-2006
In het weekend van 16 en 17 december zal er een nieuwe basis training van de Nederlandse Clown Army plaats vinden. CloLoNeL is op zoek naar nieuwe recruten. Dit is de kans om je op te geven, om vervolgens als clown de wereld te gaan veroveren...
Clolonel is een netwerk van rebelse clowns in Nederland, die graag humor als wapen voor een andere wereld inzetten. Daarom is Clolonel op zoek naar gekken, rebellen, radicalen, deugnieten en tegendraadsen, stouterikken en muiters om onze rangen te versterken. Word lid van een gevechtseenheid bewapend met nietsontziende liefde en getraind in de oude kunsten van het clownschap en geweldloos direct actievoeren. Leer geniaal onnozele tactieken! Geniet van de subversieve vrijheid van je innerlijke clown! Als je denkt dat het iets voor jou is: volg je neus en kom naar onze tweedaagse training.
Training to be rubbish! Voor je met Clolonel naar het slagveld vertrekt moet je als rekruut deelnemen aan een Big Shoe Camp. Via een wijde waaier aan oefeningen je innerlijke clown vinden, subversief spelen, burgelijke ongehoorzaamheid en directe actie, bouffon mannoeuvres en slapstick marcheren en drillen: je leert het allemaal op onze rebelse clown basistraining.
De eerste kolossale rekruuttraining heeft plaatsgevonden in het weekend van 11-12 maart. Sindsdien komen we geregeld bij elkaar om acties voor te bereiden en tactieken door te nemen. We zijn de grote schrik voor alle machthebbers in de wereld, omdat we met onze liefde hun de macht ontnemen. Als je dit wil mee maken, meld je dan zo snel mogelijk aan! Op=op en vol=vol en alle clowns eerst! want er is maar beperkt plaats voor deze training. Dus hoe sneller je bent hoe meer kans op een plek. Maar wees niet gevreesd, als je deze training mist kun je bij een volgende alsnog meedoen.

Klik hier om uw reactie toe te voegen